Loading Üritused

« All Üritused

  • Üritus on toimunud.

2019. a Marie Skłodowska-Curie individuaalgrantide infopäev Tartus (eesti keeles)

18. aprill 2019

Eesti Teadusagentuur korraldab 18. aprillil Tartus eestikeelse infopäeva Marie Skłodowska-Curie individuaalgrantide tutvustamiseks:

Kell 13:00 Tartus, TÜ raamatukogu seminariruumis Kursi

Infopäevale on oodatud nii ise grandi taotlemisest huvitatud teadlased kui ka juhendajad, kes soovivad oma uurimisrühma välismaalt järeldoktoreid tuua. Infopäeval esinevad Kristin Kraav (Eesti Teadusagentuur, MSCA konsultant), Timo Kikas (Eesti Maaülikool, eduka MSCA individuaalgrandi juhendaja) ja Hedi Peterson (Tartu Ülikool, MSCA taotluste hindaja).

Horisont 2020 programmist rahastatavate Marie Skłodowska-Curie (MSC) individuaalgrantide eesmärgiks on toetada teadlaste karjääri arengut läbi mobiilsuse. Grante saavad taotleda doktorikraadiga teadlased, et stažeerida 1 kuni 2 aastat välisriigis. Kehtib nn mobiilsuskriteerium: taotleja ei või olla elanud või töötanud riigis, kuhu minekuks ta granti taotleb, enam kui 12 kuud viimase 3 aasta jooksul. MSC individuaalgrandid toetavad ka tagasitulekut Euroopasse pärast pikemat viibimist väljaspool Euroopat ning teadustööle naasmist pärast vahepausi (nt pärast vanemapuhkust). Neil juhtudel on mobiilsuskriteerium paindlikum: sihtriigis viibimise pikkus ei või ületada 3 aastat viimase 5 aasta jooksul.

2019.a Marie Skłodowska-Curie individuaalgrantide konkurss avaneb 11. aprillil ning taotluste esitamise tähtaeg on 11. september 2019.a.

Konkursi veebileht: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/msca-if-2019

Slaidid:

Kristin Kraav
Hedi Peterson

Infopäevale registreerumine: 

Inglise keelne infopäev 24.04.2019 kell 13:00 Tartus, TÜ raamatukogu seminariruumis Kodavere, registreerimine SIIN
Infopäevad Tallinnas toimuvad samuti aprillikuu jooksul ning nende registreerumise avame peatselt.

Lisainfo:
Kristin Kraav
Marie Skłodowska-Curie tegevuste konsultant
Eesti Teadusagentuur
kristin.kraav@etag.ee
Tel 730 0337
skype: kristinkraav
www.etag.ee

 

 

Täpsem info

Kuupäev:
18. aprill 2019
Kategooria: